Mērniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ģeodēzists, SIA

Vasarnīcu 16, Ventspils LV-3601
Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija
1

Ģeometrs, SIA

Vecpilsētas 21, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Firma ”ĢEOMETRS” dibināta 1996. gadā kā individuālais uzņēmums. Mūsu pirmie mērniecības darbi bija privātmāju zemju uzmērīšana privatizācijai Jelgavas pilsētā. Mēs piedāvājam visa veida mērniecības darbu izpildi. Mūsu mērnieki un zemes ierīkotāji ir ieguvuši sertifikātus ģeodēzijā, zemes ierīcībā un kadastrālajā uzmērīšanā Latvijas Mērnieku biedrības Sertificēšanas centrā.

  • 1 Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija
  • #Mērniecība

Ģeoserviss, AS

Piedrujas 11-101, Rīga, LV-1073
Apraksts: AS "ĢEOSERVISS" galvenais darbības virziens - INŽENIERIZPĒTES DARBI būvniecības un projektēšanas vajadzībām, kā arī akreditētās ĢEOTEHNISKĀS LABORATORIJAS pakalpojumi. Pieredze kopš 1993. gada. ĢEOTEHNISKĀ LABORATORIJA piedāvā grunts fizikālo un mehānisko testēšana, gruntsūdens ķīmisko testēšanu un minerālo materiālu fizikālo testēšanu pēc LVS CEN un GOST metodēm. Laboratorija akreditēta Latvijas Nacionālā akreditācijas birojā ar akreditācijas Nr. LATAK-T-281.

Ķibilda zemes ierīcības birojs, SIA

Zaļā 2, Baloži, Ķekavas nov., LV-2128
Mērnieki Rīgā, mērnieks, topogrāfija, mērniecība . Topogrāfiskā uzmērīšana., Mērniecība ģeodēzija kartogrāfija topogrāfija. Sertificēti mērnieki. Topogrāfiskie plāni. Mērnieki.